Фабрика Орловских
Киевская обл., г. Буча, ул. Тарасовская 32
(067) 352 88 03 (067) 352 88 67 (095) 507 62 95 (044) 592 08 73 Логотип главный
Друк на тканині Пошиття рекламного текстилю Рекламно-сувенірна продукція

Політика конфіденційності

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1. Сайт – інтернет-сайт Фабрики Орловських, розташований на доменному імені https://orlovskiy.net/ здійснює свою діяльність за допомогою Інтернет-ресурсу та супутніх йому сервісів.

1.2. Адміністрація Сайту – особи, які уповноважені власником Сайту на управління Сайтом, що діють від імені Фабрики Орловських.

1.3. Користувач Сайту (далі – Користувач) – особа, яка використовує Сайт без проходження процедури реєстрації з ознайомлювальною та подібною метою.

1.4. Персональні дані – будь-яка інформація, що відноситься до прямо або опосередковано визначеної, або визначається фізичній особі (суб’єкту персональних даних).

1.5. Обробка персональних даних – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збирання, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), вилучення, передачу (надання, доступ) використання, знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.6. Конфіденційність персональних даних – обов’язкова для дотримання Оператором або іншою особою, яка отримала доступ до персональних даних, вимога не допускати їх поширення без згоди суб’єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.

1.7. Cookies — невеликий фрагмент даних, надісланий веб-сервером і що зберігається на комп’ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер щоразу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті, намагаючись відкрити сторінку відповідного сайту.

1.8. IP-адреса — унікальна мережна адреса вузла в комп’ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє стосовно всієї інформації, яку Сайт може отримати про Користувача під час використання останнім сайтом та його сервісами.

2.2. Використання Користувачем Сайту означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

2.3. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, Користувач зобов’язаний припинити використання Сайту.

2.4. Ця Політика конфіденційності безпосередньо застосовується лише до Сайту. Адміністрація сайту не контролює та не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на Сайті.

2.5. Адміністрація Сайту не перевіряє певність персональних даних, що надаються Користувачем Сайту.

3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

3.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов’язання Адміністрації Сайту щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач надає на запит Адміністрації Сайту з метою онлайн-замовлення наданих на Сайті послуг.

3.2. Персональні дані, дозволені для обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення форми на головній сторінці Сайту і включають таку інформацію:

– прізвище, ім’я, по батькові, псевдонім;

– номери міських та мобільних телефонів, номери факсів;

– адреси електронної пошти;

– сімейний стан.

3.3. Будь-яка інша персональна інформація не зазначена вище (історія замовлень, використовувані браузери та операційні системи тощо) підлягає надійному зберіганню та нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених у п.п. 5.2. цієї Політики конфіденційності.

4. ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація Сайту може використовуватись з метою:

4.1.1. Розміщуючи особисті персональні дані на Сайті, Користувач дає свою згоду на їх обробку та використання всіма діями, що передбачені чинним законодавством та/або прямо не заборонені чинним законодавством. Даючи свою згоду на використання персональних даних Користувач усвідомлює та погоджується, що використання таких даних буде спрямоване в його особистих інтересах для досягнення цілей Сайту.

4.1.2. встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи направлення повідомлень, запитів щодо використання Сайту, обробки запитів та заявок від Користувача;

4.1.3. Надання Користувачеві ефективної клієнтської та технічної підтримки у разі виникнення проблем, пов’язаних з використанням Сайту.

5. СПОСОБИ ТА ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну будь-яким законним способом, у тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5.3. Адміністрація Сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або іншим негативним наслідкам, спричиненим втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

6.ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

6.1. Користувач зобов’язаний:

6.1.1. Надати певну інформацію щодо персональних даних, необхідну для користування Сайтом.

6.2. Адміністрація Сайту зобов’язана:

6.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.

6.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попереднього письмового дозволу Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача.

6.2.3. Вживати запобіжних заходів для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в чинному діловому обороті.

6.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що належать до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача, або його законного представника або уповноваженого органу захисту прав суб’єктів персональних даних на період перевірки, у разі виявлення неправдивих персональних даних або неправомірних дій.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. Адміністрація сайту, яка не виконала своїх зобов’язань, несе відповідальність за збитки, завдані Користувачем у зв’язку з неправомірним використанням персональних даних.

7.2. У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальності, якщо дана конфіденційна інформація:

7.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати чи розголошення.

7.2.2. Була отримана від третьої сторони до її отримання Адміністрацією Сайту.

7.2.3. Була розголошена за згодою Користувача.

7.2.4. Була розголошена сторонніми сайтами та сервісами, посилання на використання яких присутні на Сайті, у разі використання таких посилань та сервісів Користувачем.

7.3. Користувач самостійно несе відповідальність за можливі наслідки у разі подання неправдивих та/або неповних персональних даних.

8. ВИРІШЕННЯ СУПЕРЕЧОК

8.1. До звернення до суду з позовом щодо спорів, що виникають із відносин між Користувачем Сайту та Адміністрацією Сайту, обов’язковим є пред’явлення претензії (письмової пропозиції щодо добровільного врегулювання спору).

8.2. Одержувач претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.

8.3. При не досягненні угоди, суперечка буде передана на розгляд до судового органу за місцеперебуванням власника Сайту відповідно до чинного законодавства України.

8.4. До цієї Політики конфіденційності та відносин між Користувачем та Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство України.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ

9.1. Адміністрація Сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача.

9.2. Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

9.3. Чинна Політика конфіденційності розміщена на сторінці  https://orlovskiy.net/.

×

    Замовити дзвінок

    ×

      Зворотній зв'язок

      ×

        Отримати консультацію

        ×

          Заявка на замовлення

          Прикріпіть файл з макетом і ми зробимо індивідуальний прорахунок

          Приклад: Нам потрібно замовити 100 футболок із друком.

          ДЯКУЄМО ЗА ЗВЕРНЕННЯ!
          МИ ЗВ'ЯЖЕМОСЯ З ВАМИ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ

          ×

            Потрібна консультація спеціаліста?

            Вкажіть номер телефону і ми передзвонимо

            Дякуємо за звернення!

            Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом

            ×

              Не знайшли, що шукали?

              Надішліть форму і ми підготуємо для Вас персональну пропозицію

              ×

                Заказать звонок

                ×

                  Обратная связь

                  ×

                    Получить консультацию

                    ×

                      Сделать заказ

                      Прикрепите файл с макетом и мы сделаем индивидуальный расчет

                      Пример: Нам нужно заказать 100 футболок с печатью.

                      СПАСИБО ЗА ОБРАЩЕНИЕ!
                      МЫ СВЯЖЕМСЯ С ВАМИ В БЛИЖАЙШЕЕ ВРЕМЯ.

                      ×

                        Нужна консультация специалиста?

                        Укажите номер телефона и мы перезвоним

                        Спасибо за обращение!

                        Мы свяжемся с Вами в ближайшее время

                        ×

                          Не нашли что искали?

                          Отправьте форму и мы подготовим для Вас персональное предложение